האם כדאי לקחת קייטרינג שהוא גם בר אקטיבי וההפך? כבר אענה לכם על השאלה!
לעתים קרובות בעלי אירועים משכירים קייטרינג ובר אקטיבי פרטיים לאירועים עסקיים ואישיים, מסיבות יום-הולדת, קבלות פנים, אירועי חגים עסקיים, בר/בת מצווה, כמו גם מאורעות רבים אחרים. שירות ההסעדה אחראי בדרך כלל לכל ההיבטים של תכנון תפריט המזון של האירוע ומאידך שירות הבר אחראי על תפריט השתייה של האירוע.
במידה ואותו בעל עסק מציע לכם שירות בר ובנוסף שירות קייטרינג עשוי זה להשתלם מבחינה כלכלית שכן זוהי עסקת חבילה עבור בעל העסק לכן יהיה משתלם לו להציע לכם מחיר אטרקטיבי!
אך יש לשים לב כי בעל העסק אינו מבצע תיווך על חשבונכם ומציג לכם שירות כעסקת חבילה שבעצם הוא מתווך לכם בעל עסק אחר וגוזר קופון על חשבונכם..
בבונו בר אנו לא מספקים שירותי קייטרינג ומזון אך כשמבקשים ממני המלצה על שירותי קייטרינג אני נוטה לרוב להמליץ על השף של קייטרינג קרוזו, אותו אני מכיר מתחום האירועים, קרוזו שהוא בעל שנים של ניסיון שף מאוד סימפתי ומקצוען יש לציין שאני לא מקבל עמלה או משהו כזה על כך שאני ממליץ עליו, אני עושה זאת כשירות בלבד ללקוחות ששואלים אותי.
